Samenwerking

Partijen waarmee Buijs Eco Consult samenwerkt in projecten, partnerschap of in ander samenwerkingsverband:

Instituut voor Natuur en Bosonderzoek is een Belgisch onderzoeksinstituut dat een breed ecologisch werkveld bestrijkt.
Bureau Stadsnatuur Rotterdam is een regionaal werkend advies- en onderzoekbureau dat een breed ecologisch werkveld bestrijkt gespecialiseerd in urbane omgeving.
Bureau Waardenburg is een onafhankelijk, landelijk werkend advies- en onderzoekbureau dat een breed ecologisch werkveld bestrijkt.
BMD Advies Zuid-Nederland is een adviesbureau voor bedrijven op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), energie, externe veiligheid & managementsystemen.
Staro Natuur en buitengebied is een landelijk werkend adviesbureau gespecialiseerd in onderzoek (bos)ontwikkeling en (bos)beheer.
AXXIA is een coöperatie van bedrijven op gebied van advisering op diverse vraagstukken rondom duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en energiegebruik.
Universiteit van Antwerpen, Campus Drie Eiken het onderdeel waar de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen en de Faculteit Farmaceutische, Diergeneeskundige en Biomedische Wetenschappen zijn gevestigd.
Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviseursbureau en is een toonaangevend partner bij het ontwikkelen en toepassen van duurzame en integrale oplossingen in onze leefomgeving.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.